+47 22 50 33 77 (tast 4)

SKINrePEN Clinique Madeleine

SKINrePEN

Microneedling

Når du nåler med SKINrePEN® Comfort inline-nålmodul, skaper bittesmå stikk av de fineste nåler sårstimuli, som totalt simulerer et storstilt sår.

Stimulene som genereres utløser sårhelingskaskaden for det antatt store såret.

Umiddelbart etter behandlingen frigjøres vekstfaktorer og kroppens egne celler (keratinocytter, kollagen, elastin, fibroblaster, hyaluron etc.) stimuleres. Den økte celledannelsen resulterer i et celleoverskudd, de enkelte lagene er polstret.

Dette jevner, strammer og fester huden og resultatet er et sunnere og forynget hudutseende.

Behandlingen av huden foregår i ulike steg etter hverandre. For en avstand på 10 cm trenger du omtrent 3 sekunder. Et enkelt sveip av hudområdet som skal behandles med nålhodet er allerede tilstrekkelig for å oppnå et antall på omtrent 300 punkteringer per centimeter.

En uendelig variabel justering av penetrasjonsdybde under behandlingen er et annet pluss. Hvert område av huden kan behandles med optimal penetrasjonsdybde.

Mikropunksjonene lukkes igjen etter 12–15 minutter.

Den kraftige presisjonsmotoren garanterer med sin ytelse den eksakte perforeringen av huden uten fakireffekt og rivetraumer. Etter hver punktering trekkes nålspissen helt tilbake over hudoverflaten før en ny punktering finner sted. Nålgeometrien er spesielt optimalisert for nåling.

Samspillet mellom forskjellige komponenter muliggjør en nesten smertefri behandling (opptil 0,5 mm) uten rødhet og hevelse.

På grunn av nålarrangementet på rad er det ingen flere punkteringer når applikasjonen trenes. Når det gjelder nålehoder med nåler anordnet i en sirkel eller blokk, kan dette ikke unngås på grunn av utformingen.

Nedetid på grunn av rødhet / hevelse (driftsstans) er kortere enn en time etter behandlingen. Hvis en passende kjølemaske også brukes, kan den også forkortes mer.