+47 22 50 33 77 (tast 4)

JETT Plasma Clinique Madeleine
JETT Plasma er det eneste plasma-lysutstyret på markedet som tilbyr opptil 5 forskjellige dyser (1 ablativ og 4 ikke-ablativ) for forskjellige indikasjoner, hudtyper og behandlingsområder.
JETT Plasma er det eneste plasma-lysutstyret på markedet som tilbyr opptil 5 forskjellige dyser (1 ablativ og 4 ikke-ablativ) for forskjellige indikasjoner, hudtyper og behandlingsområder.
1 x gulltipp (Eliminerer uønskede hudfeil, inngående hudstramming) 4 x sølvspiss (Plasma-strømningselektrofores, dypgående vevstimulering og løfteeffekt)

JETT Plasma

Neste generasjon plasmalys er her

JETT Plasma er det første og verdens eneste patenterte plasma-lysutstyr basert på likestrøm som gir mulighet for både ablativ* og ikke-ablativ* behandling i ett og samme sofistikerte instrument.

Hva er JETT Plasma?

JETT Plasma er en effektiv behandlingsmetode som uten kirurgi tilbyr et bredt spekter av multifunksjonelle anti-aldringsbehandlinger, fra eliminering av uønskede hudfeil som kar, pigmenter, overfladiske dyser etc. til dyp vevstramning, såkalt Skin Tightening. Den minimalt invasive metoden er en vitenskapelig bevist teknikk som har vist seg å være spesielt effektiv, for eksempel ikke-kirurgisk øyelokkløft (blepharoplasty) og rynkedemping. Gniststrålen i plasmalyset skaper en sammentrekning av huden og gjenoppretter dens “tetthet” og eliminerer overflødig hud.

5 dyser – 3 håndteringsteknikker

JETT Plasma er det eneste plasma-lysutstyret på markedet som tilbyr opptil 5 forskjellige dyser (1 ablativ og 4 ikke-ablativ) for forskjellige indikasjoner, hudtyper og behandlingsområder. I tillegg tilbys 3 forskjellige håndteringsteknikker (prikking, skanning og elektroforese med plasmaflyt) i samme utstyr, som er tilpasset for sikker og effektiv behandling for alle hudområder og alle hudtyper.

JETT Plasma gir tydelige og langvarige resultater med liten eller ingen uønskede bivirkninger. Utstyret har et bredt spekter av bruksområder for den profesjonelle klinikken.

JETT Plasma tilbys i to versjoner, MEDICAL og COSMETIC. Medisinsk leveres komplett med alle 5 dyser, og kosmetisk med 4 sølvspissdyser.

1 x gulltipp

  • Eliminerer uønskede hudfeil
  • Inngående hudstramming

4 x sølvspiss

  • Plasma-strømningselektroforese
  • Dypgående vevstimulering og løfteeffekt

3 håndteringsteknikker

  • Prikking: Inngående vevstramning og rynkereduksjon. Korrigerer og eliminerer.
  • Skanning: Overfladisk vevstramning og rynkereduksjon. Korrigerer og løfter.
  • Elektroforese: vevsrevitalisering. Cellestimulerende plasmaflyt i kombinasjon med inkludering av aktive mesoterapeutiske ingredienser. Aktiverer, løfter og rynker med langvarige resultater.

Med JETT Plasma tilbyr klinikken behandlingsresultater som tidligere krevde kirurgiske inngrep, enkle, rimelige og med kort utvinningstid, såkalt. “Ned tid”. JETT Plasma er for profesjonell klinikk.

JETT Plasma er CE-merket som medisinsk utstyr – din garanti for sikkerhet og ytelse.


*En ablativ laser fjerner hud – en ikke-ablativ gjør ikke det.

Den varmen som oppstår når laserlyset konverteres kan f.eks brukes for å fordampe hudens ytterste lag, epidermid, og også det øvre skiktet i neste hudlag, dermis. Dette kalles lasersliping.

Formålet med en lasersliping er å ta bort ujevnheter, eller fornye hudens overflate. De lasere som brukes til dette kalles ablativ laser; ablativ laser fjerner altså hud.

En ikke-ablativ laser etterlater derimot huden inntakt, og påvirker kun dypere strukturer. Dette gir en kortere rekonvalesensperiode, samt minsker risikoen for komplikasjoner. Ikke-ablativ laser fjerner ikke hud.